Voetbehandeling

Heb je last van een nagels die ingroeien? Likdoorns? Veel eelt? Ga je al naar de (medische) pedicure maar blijf je klachten hebben?

Dan kan je bij ons ook terecht voor een klachtgerichte voetbehandeling. Indien nodig zoeken we ook de oorzaak van je problemen.

We werken met de nieuwste apparatuur in freestechniek  met oa. een turbine om vrijwel pijnloos likdoorns te verwijderen. Hierdoor kunnen we ze dieper verwijderen waardoor ze minder snel terugkomen en weer pijnklachten geven.

Ben je een risicopatiënt (mensen met reuma, diabetes, slechte doorbloeding, sterke vervormde voeten) dan is het aan te raden om ook eens naar een podoloog te gaan voor een voetbehandeling. Mensen met diabetes in een bepaalde risicogroep of in het zorgtraject krijgen twee maal per kalenderjaar terugbetaling bij de podoloog. Om zo het risico op problemen of wondjes t.h.v de voeten te vermijden. Informeer bij je huisarts.

Siliconen

Groeien je tenen over elkaar? Krijg je hamertenen? Een likdoorn tussen de tenen?

Dan kan een op maat gemaakte silicone helpen om jouw tenen te corrigeren of druk en wrijving in schoenen te voorkomen.

Doordat het op maat gemaakt wordt en in verschillende hardheden, hebben ze een betere werking dan de standaard silicone stukjes dat je kan kopen bij de apotheek. We zoeken samen wat voor jou de beste oplossing kan geven, ook soms in combinatie met zooltherapie.

De silicone draag je best in gesloten schoenen met kousen. Wanneer je de silicone niet draagt, bewaar je deze best in een gesloten doosje met talkpoeder.