SPECIALISATIE: PODOPOSTURALE ZOOLTHERAPIE

We werken in de praktijk met een actief podoposturaal zoolconcept. De zolen worden met de hand gemaakt in eigen atelier en werken op gans jouw lichaam tot in de nek en niet enkel op de voeten. De zolen blijven ook dunner dan gewone orthopedische steunzolen of functionele zolen van de podoloog zodat ze ook makkelijker in de schoenen passen.

Als je een paar zolen laat maken bij ons zit er altijd een gratis opvolging met eventueel aanpassen van je zolen inbegrepen en dit binnen een periode van 6 weken. Zodat indien je nog klachten hebt of je zool voelt niet goed en je geraakt ze niet gewoon kijken we wat we nog kunnen aanpassen aan jouw zolen.

Het kan wel even aanpassen zijn de eerste twee weken. Je mag gerust de zolen opbouwend dragen in het begin.

Ook het schoeisel waarin je jouw zolen draagt moet voldoen aan de normen van een goeie schoen en is best met uitneembare zolen zodat jouw zolen er goed in passen en je voeten geen ruimte verliezen in de schoenen.

De gemiddelde levensduur van een paar zolen is twee jaar. Bij volwassenen is een jaarlijkse controle aan te raden en bij kinderen in de groei raden we een halfjaarlijkse controle aan. Indien je eerder problemen ondervind, neem gerust contact met ons op.

De zolen worden met de hand gemaakt in eigen atelier