Ik ben Isabelle en in oktober 2005 startte ik met veel motivatie mijn eigen praktijk als podoloog in Poperinge. Toen was dit nog een vrij onbekend beroep en de vraag wat ik dan precies deed werd mij vaak gesteld. Iets met de voeten klonk het. Ik wou zoveel mogelijk mensen van voetklachten af helpen, maar ook van knie-, heup-, rug- en nekpijn.

Na 1 jaar praktijk ervaring als podoloog heb ik besloten om nog een opleiding podoposturaal therapie te volgen in Nieuwegein (Nederland). Ik was niet volledig tevreden over de werking van de functionele zooltherapie die je als podoloog maakt. Ik wou meer kunnen doen met mijn zooltherapie, hoger op het lichaam kunnen werken, op het geheel en niet enkel op de voeten.

In juni 2007 ben ik afgestudeerd  als Podoposturaal therapeut. De proprioceptieve zolen volgens dr. Bourdiol zijn helemaal mijn ding en ik combineerde mijn kennis uit de podologie en uit de podoposturale therapie. Op die manier kan ik veel meer mensen helpen. In het begin met vallen en opstaan, maar door de ervaring groei je steeds als therapeut.

Ik heb in de tussentijd ook een basiscursus voetreflexologie gevolgd in Antwerpen en een opleiding erkend tenen lezer bij Fudare. Ik volg ook regelmatig bijscholingen om mijn kennis op punt te houden. Want ons menselijk lichaam zit zo boeiend in elkaar!

Nu na 18 jaar praktijk ervaring doe ik mijn job nog altijd met hart en ziel. Ik vind het leuk om mensen letterlijk te kunnen helpen om beter op hun voeten, hun fundament in het leven te staan. Met minder ongemakken, pijnlijke voeten, knieën, heupen, rug en nek.

Sinds januari 2017 versterkt Lucie Verhaeghe de praktijk. Ze is in 2016 afgestudeerd als podoloog en in 2017 als podoposturale therapeut.

Mijn ervaring en haar nieuwe inzichten zorgen ervoor dat we u als patiënt nog beter en vlotter kunnen helpen.

Teamleden